kinderkamer

Top 3 kinderkamer gordijnen op maat

Je kunt gaan voor kinderkamer gordijnen kant en klaar. Dit is vaak de goedkoopste optie. Maar als je gaat voor gordijnen op maat, dan kun je het helemaal naar wens samenstellen. Denk hierbij niet alleen aan de perfecte afmetingen, maar ook aan de kleur, het type stof, de bedieningsmethode, de afwerking en ga zo maar door. Gordijnen op maat zijn dus de beste keuze voor een perfect gestylde kinderkamer. Stel de gordijnen online samen bij Pax Raamdecoratie.

1). Kleurrijke gordijnen

Wat voor gordijnen zijn geschikt voor de kinderkamer? Dat zijn dimout stoffen die het licht rond 80% tegenhouden of 100% verduisterende stoffen, ook wel blackout gordijnen. Op www.paxraamdecoratie.nl/kinderkamer-gordijnen kun je jouw gewenste thema kiezen. Ga jij voor een stoere jongenskamer of babykamer met natuurlijke tinten? Kies jouw thema en vind bijpassende gordijnen.

2). Verduisterende rolgordijnen

Ideaal voor de babykamer zijn rolgordijnen met blackout coating. Deze rolgordijnen zijn 100% verduisterend en hebben bovendien een speciale coating aan de raamkant, waardoor er geen licht naar binnenkomt. Wist jij dat een goede kamertemperatuur de nachtrust van jouw zoon of dochter bevordert?

Een bijkomend voordeel van de blackout coating is dat hij isoleert en zonwarmte weerkaatst. Hierdoor wordt het in de zomer minder warm, terwijl in de winter de warmte wat beter wordt vastgehouden in de kamer. Zo slaapt niet alleen jouw zoon of dochter beter, maar ook jij maakt langere nachten.

3). Geluiddempende plisségordijnen

Verduisterende dubbele plissés zijn de meest isolerende gordijnen. Ze zijn niet alleen lichtdicht, maar ze dempen de geluiden van buiten ook maximaal. Dankzij de goed geïsoleerde stof hebben kleine kinderen minder last van de geluiden van buiten. Zo kunnen ze niet alleen ’s nachts, maar ook overdag heerlijk slapen. Meer informatie over deze plissés op maat vind je op https://www.paxraamdecoratie.nl/plissegordijnen.